FŐOLDAL | KEZDŐKNEK | AZ AKVÁRIUM | HALAK | GERINCTELENEK | NÖVÉNYEK | ALGA | BETEGSÉGEK | BARKÁCSROVAT | DIZÁJN és BIOTÓP | ESEMÉNYEK
 
« Vissza

Támogass minket képekkel!

Örömmel fogadunk minden akváriummal kapcsolatos jogtiszta képet, azaz olyat, amit te készítettél, így te rendelkezel a szerzői jogokkal. Az info@akvaguru.hu címre várjuk őket, nagyméretű képek esetén a toldacuccot.hu fájlküldő renszert ajánljuk. Ha szeretnéd, hogy feltüntessünk mint szerzőt, írd meg, milyen néven említsünk téged. Ez lehet akár becenév vagy művésznév is.

A képeket csak és kizárólag az akvaguru.hu oldalon jelenítjük meg, nem használjuk fel kereskedelmi célra és nem adjuk tovább harmadik félnek.

A képeknek nem kell profinak lenni, bármit szívesen látunk, ami nagyjából éles és jól látszik rajta a téma, a felbontása pedig elég jó, hogy képernyőn kivehetőek legyenek a részletek. A szépség sem elvárás, a negatív dolgokat is szeretnénk bemutatni, ha tanulságosak. A képeket digitálisan feldolgozzuk, mielőtt az oldalra kerülnek. Ez főleg a lényegtelen részek levágását és a képhibák, mint a zaj vagy a valótlan színek kijavítását jelenti.
Nem garantáljuk, hogy mindegyik elküldött kép kikerül az oldalra. Ha egy adott témáról több is rendelkezésünkre áll, a legjobb minőségűt használjuk illusztrációként.


A következő témákban várjuk leginkább a képeket, de bármit elküldhetsz, ami szerinted érdekes lehet:

- Különböző halfajok, akváriumi állatok és növények. Elsősorban olyan képek, ahol jól felismerhető az adott élőlény, vagy annak fontos tulajdonságai.

- Az akvárium élőlényei miközben valami izgalmasat vagy jellegzeteset csinálnak. Például esznek, területet védenek, szaporodnak vagy éppen csak nagyon szépek.

- Szép akváriumok. Biotópok. Csúnya akváriumok vagy rosszul összerakott, algás vagy a halaknak rossz összeállítások.

- Beteg halak, algák és egyéb akváriumi problémák.

- Jellegzetes akváriumi mozzanatok. Például új akvárium összerakása, halak beszoktatása, takarítás, felszerelések karbantartása, etetés és hasonlók.

- Akvarisztikai események, börzék és kiállítások.


Támogass minket szöveggel!

Olyan írásokat várunk, amelyek szerzője te vagy, és akváriummal vagy akvarisztikával kapcsolatosak. A szöveget csak és kizárólag az akvaguru.hu-n jelenítjük meg, nem használjuk fel kereskedelmi célra és nem adjuk tovább harmadik félnek. A megjelenés előtt a helyesírási hibákat kijavítjuk, és azokat a stilisztikai hibákat is korrigáljuk, amelyek nehezítik a szöveg értelmezését vagy követhetőségét, de összességében igyekszünk minimalizálni a beavatkozásokat. A korrigált szöveget megjelenés előtt elküldjük a szerzőnek ellenőrzésre. Nem garantáljuk, hogy minden írást megjelentetünk. Azok kerülnek ki az oldalra, amelyek hasznos információkkal egészítik ki a meglévő tartalmat. Ha szívesen írnál valamit, de bizonytalan vagy, akkor kérdezz, és segítünk. A szövegeket és a kérdéseidet is az info@akvaguru.hu címen várjuk.

 - Nagyon örülnénk élménybeszámolóknak a hazai akvarisztikai eseményekről, képekkel vagy akár anélkül is. Például terraplázákról, akvarista klubnapokról és hasonló rendezvényekről. A külföldi rendezvények beszámolóit is szívesen látjuk.

- Ha csúnyán elrontottad életed első akváriumát, meséld el a történetedet, hogy mások ne essenek ebbe a hibába. Fontos tanulság, hogy honnan tájékozódtál, kiket kérdeztél meg a vásárlás előtt. Írd le, hogyan raktad össze az akváriumot, milyen problémák jelentkeztek utána, és hogyan sikerült felismerni a hibákat. Konkrét személyeket, boltokat ne említs név szerint, akár pozitív, akár negatív szereplők a történetben.

- Ha valamilyen ritka, különleges fajt tartasz, esetleg a szaporításban is sikereket értél el, akkor fajleírásokat és beszámolókat is szívesen látunk.

© akvaguru.hu

Kövess minket a Facebookon is!

 

EXO Corner Webshop

Budapest Akvarisztika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© Miró | W3C